085-4883590 info@ggzadmin.nl
Selecteer een pagina

Over GGZadmin

GGZadmin is in 2021 opgericht door Stephanie Meuleners omdat veel (startende) instellingen en praktijken nog ondersteuning kunnen gebruiken bij het optimaliseren van hun Planning & Control-cyclus.

Stephanie Meuleners: 

Ik ben sinds 2009 werkzaam binnen de GGZ en heb als zorgadministrateur kennis en ervaring op het gebied van Planning & Control mogen ontwikkelen. Ik heb bij enkele (startende) instellingen gewerkt en ervaring opgedaan (op zowel operationeel als tactisch niveau) binnen verschillende afdelingen. De DBC-systematiek kende voor mij geen geheimen en dit zal bij het Zorgprestatiemodel niet anders zijn. Zowel voor gecontracteerde zorg als niet-gecontracteerde zorg. 

Door mijn kennis en ervaring binnen verschillende afdelingen leg ik snel linken tussen diverse processen waardoor deze beter op elkaar aansluiten. Mijn doelstelling is het optimaliseren van bedrijfsprocessen (Planning & Control-cyclus) waardoor de zorgadministratie ondersteunend werkt aan het zorgproces. Een behandelaar houdt zich immers het liefst bezig met de cliënt/patiënt en niet met de administratie/registratie.

Naast het optimaliseren van en ondersteunen bij de Planning & Control-cyclus, heb ik tevens ervaring met het schrijven van uitgebreide ondernemingsplannen voor het oprichten van nieuwe of uitbreiden van bestaande zorginstellingen. Ook het adviseren en begeleiden van het proces van oprichting tot en met het starten van een behandeling is een dienst die GGZadmin kan bieden.